Instructeurs

Wie is Raymond? Ik zal mij kort aan u voorstellen: Mijn naam is Raymond Graanoogst. Ik ben gediplomeerd rij-instructeur. Geboren in Utrecht, opgegroeid in Nieuwegein via De Meern nu wederom woonachtig in Nieuwegein. Sport is belangijk mijn leven. Ik heb getennist, jarenlang betaald voetbal gespeeld oa bij FC Utrecht & ben naast rij-instructeur voetbalcoach! Zo combineer ik mijn passie met mijn werk. Ik help jou graag met het behalen van je rijbewijs! Misschien tot snel.

Wie is Theo? Theo Westerveld heeft 35 jaar ervaring als rijinstructeur, hielp al meer dan tweeduizend leerlingen aan een rijbewijs, is getrouwd met Wilma en heeft 3 dochters. Mijn hobby’s zijn trombone spelen en fotografie. Sinds maart 2017 werk ik samen met Raymond. Het is heel prettig samenwerken. Tags zijn voor mij: Gezellig, humor & positiviteit! Als je je rijbewijs bij mij wilt beginnen door een introductieles te nemen laat het dan weten en dan starten we snel samen! Ik zie je graag snel in mijn lesauto.

Wie is Huseyin Tulga? Mensen noemen me eigenlijk allemaal Hoesie! Ik ben gediplomeerd rij-instructeur, geboren in Utrecht en woonachtig in Maarssen. Geboren sportman en voetbal liefhebber. Sinds april 2019 werk ik in samenwerking met Raymond Graanoogst. Tags: Passie, humor, gedreven lessen op maat passend bij ieder type leerling! Als je een introductieles bij mij wilt nemen laat het dan weten en dan kan ik je snel helpen om je rijbewijs te gaan behalen! Wie weet ontmoeten we elkaar snel.

Wie is Aarya? Naast mijn opleiding tandheelkunde ben ik ook rij-instructeur en werkzaam bij Rijschool RG. Autorijden is mijn hobby en zodoende heb ik van mijn hobby nu deels mijn werk gemaakt! Ik wil jou heel graag helpen je rijbewijs te behalen. Ik ben flexibel, hanteer een persoonlijke aanpak en doe mijn uiterste best om jou zo snel als maar mogelijk is je rijbewijs te laten behalen! Wil je een introductieles van mij laat het ons weten, we helpen je namelijk graag! Tot snel in mijn leasauto.

Wie is Leslie van den Acker? Hoi! Ik ben rij-instructrice bij RG. Woon al jaren met veel plezier in Utrecht met man en kids. Ik vind het leuk om te reizen, waardoor ik veel van de wereld heb gezien. Heb in het buitenland gewoond & gewerkt en daar ook auto gereden, wat niet altijd te vergelijken is met Nederland en soms zelfs gevaarlijke situaties oplevert. Het is mijn doel om jou als toekomstige bestuurder te begeleiden en zeker de weg op te laten gaan, Schrijf je in en wie weet zien we elkaar tijdens jouw eerste rijles! 

Wie is Daniel? Ik ben opgegroeid in en rondom het mooie Utrecht! In mijn vrije tijd breng ik veel tijd met mijn zoontje door of vind je me in de sportschool. Rijles geven is zowel mijn beroep als hobby. Ik doe dit dan ook zeer gepassioneerd! Het is voor mij belangrijk dat de leerlingen in mijn auto de rijles leuk, leerzaam en uitdagend ervaren. Op deze manier probeer ik de ultieme combinatie te vinden tussen jou zo betaalbaar mogelijk je rijbewijs te laten behalen en zelf mijn beroep uit oefenen. Wellicht  tot snel!

Wie is Ed? Geboren en wonend in IJsselstein met mijn vrouw en 3 kinderen met als grote hobby voetbal ben ik sinds kort begonnen bij Rijschool RG als rij-instructeur. Met mijn eigen transportbedrijf heb ik zeer veel kilometers gemaakt door de jaren heen en mijn ervaring wil ik graag delen door jullie vertrouwen, veiligheid en plezier mee te geven. Gezelligheid naast goed leren autorijden staan hoog in mijn vaandel. Een ideale mix van plezier en goed leren autorijden! Zie ik je snel in mijn auto? Groet Ed!

Wie is Aniel? Geboren en getogen in Utrecht; gek op auto’s hetgeen een belangrijke reden is dat ik ben begonnen met het werk als rij-instructeur. Mijn manier van lesgeven is geen standaard programma, maar juist ‘op maat’ gemaakt! Ik help jou graag aan je rijbewijs in een ontspannen en gezellige sfeer. Naast auto’s heb ik ook passie voor technologie en daarvoor volg ik momenteel bachelor opleiding. Het lijkt me heel leuk om elkaar snel te zien in mijn lesauto bij Rijschool Raymond Graanoogst!

Call Now Button