06-41181044

Wie is Raymond? Ik zal mij kort aan u voorstellen: Mijn naam is Raymond Graanoogst. Ik ben gediplomeerd rij-instructeur. Geboren in Utrecht, opgegroeid in Nieuwegein via De Meern nu wederom woonachtig in Nieuwegein. Sport is belangijk mijn leven. Ik heb getennist, jarenlang betaald voetbal gespeeld oa bij FC Utrecht & ben naast rij-instructeur voetbalcoach! Zo combineer ik mijn passie met mijn werk. Ik help jou graag met het behalen van je rijbewijs!

Wie is Theo? Theo Westerveld heeft 35 jaar ervaring als rijinstructeur, hielp al meer dan tweeduizend leerlingen aan een rijbewijs, is getrouwd met Wilma en heeft 3 dochters. Mijn hobby’s zijn trombone spelen en fotografie. Sinds maart 2017 werk ik samen met Raymond. Het is heel prettig samenwerken. Tags zijn voor mij: Gezellig, humor & positiviteit! Als je je rijbewijs bij mij wilt beginnen door een gratis proefles te nemen laat het dan weten en dan starten we snel samen!

Wie is Huseyin Tulga? Mensen noemen me eigenlijk allemaal Hoesie! Ik ben gediplomeerd rij-instructeur, geboren in Utrecht en woonachtig in Maarssen. Geboren sportman en voetbal liefhebber. Sinds april 2019 werk ik in samenwerking met Raymond Graanoogst. Tags: Passie, humor, gedreven lessen op maat passend bij ieder type leerling! Als je een gratis proefles bij mij wilt nemen laat het dan weten en dan kan ik je snel helpen om je rijbewijs te gaan behalen!

Wie is Aarya? Naast mijn opleiding tandheelkunde ben ik ook rij-instructeur en werkzaam bij Rijschool RG. Autorijden is mijn hobby en zodoende heb ik van mijn hobby nu deels mijn werk gemaakt! Ik wil jou heel graag helpen je rijbewijs te behalen. Ik ben flexibel, hanteer een persoonlijke aanpak en doe mijn uiterste best om jou zo snel als maar mogelijk is je rijbewijs te laten behalen! Wil je een gratis proefles van mij laat het ons weten, we helpen je namelijk graag!

Contactinfo

Rijschool RG
Thorbeckepark 225
3437 JT Nieuwegein
M: 06 – 411 81 044
E: info@rijschoolRG.nl

Voordelen

  • Gratis proefles
  • Zeer ervaren instructeurs
  • Positieve, gezellige sfeer
  • Hoog slagingspercentage
  • No-nonsense mentaliteit
  • Scherpe, eerlijke tarieven
BEL MET RIJSCHOOL RG
Chat openen